Leírás és Paraméterek
A dűlőben található nagy diófáról kapta a nevét és ebben az évjáratban 60 % Furmint, 35 % Sauvignon Blanc, 5 % Sárgamuskotály- ból lett házasítva. Bogyózás és kíméletes préselés után az erjedés spontán tartályban ment végbe, majd a Furmint 50 %-a 500 L-es tölgyfahordóban 50 %-a tartályban a Sauignon Blanc 50 %-a 10 hl-es akácfahordóban ,50 %- a tartályban érett 6 hónapot finomseprőn. Visszafogott, elegáns illat körtével, mentollal, gyógynövényekkel, ananásszal. Laza szerkezetű bor, amelyben semmit sem hangsúlyoztak túl. Elegáns és jó arányokkal bír. Sok fehér húsú gyümölcsöt vonultat fel a feszes savak, érezhető alkohol és az ásványosság mellett.