Leírás és Paraméterek
A fenolosan érett, barna maggal rendelkező szőlő már szüret közben is egy válogatáson ment
keresztül. A szüretelőládákba csak a kifogástalan, egészséges fürtök kerülhettek. A pincéhez szállítás
után kíméletesen feldolgoztuk. Az erjesztés nyílt kádakban, kézi csömöszöléssel, alacsony hőfokon
22-23 C o -on, 4 hét alatt ment végbe. A folyamat közben az almasav bontást is elvégeztük.
Hagyományos préselést követően, az újbort ülepítettük és gravitáció segítségével fejtettük a színbort
hordóba. Az érlelés használt barrique-ban történt, 24 hónapon keresztül. Forgalomba hozatal előtt
további két évet palackban érleltük.
keresztül. A szüretelőládákba csak a kifogástalan, egészséges fürtök kerülhettek. A pincéhez szállítás
után kíméletesen feldolgoztuk. Az erjesztés nyílt kádakban, kézi csömöszöléssel, alacsony hőfokon
22-23 C o -on, 4 hét alatt ment végbe. A folyamat közben az almasav bontást is elvégeztük.
Hagyományos préselést követően, az újbort ülepítettük és gravitáció segítségével fejtettük a színbort
hordóba. Az érlelés használt barrique-ban történt, 24 hónapon keresztül. Forgalomba hozatal előtt
további két évet palackban érleltük.