Termékek Menü
+36304824417
Árpád Kisüsti pálinkák (választható ízek) 0,5 L Katt rá a felnagyításhoz

Árpád Kisüsti pálinkák (választható ízek) 0,5 L

Ár:
6.490 Ft
Az Árpád Kisüsti Pálinkákat a tradíciónak megfelelően hagyományos, kisüsti technológiával készítik. E pálinkáink főbb jellemzői, hogy illatukban mélyek, gyümölcsösek, ízükben lekvárosak, nagyon teltek és fajsúlyosak., Árpád Kisüsti pálinkák (választható ízek) 0,5 L , 6.490 Ft,
Gyártó:
Kapható választék:
Választható ízek:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2017-12-10

Leírás és Paraméterek

Szilva:Illatába édes akácvirág-illattal indított, melyben a friss jázmin és egy egész kis vanília érezhető. Ízében szilvalekvár fedezhető fel, amely rendkívül mély gyümölcsös illattal párosul. Utóízében a menta és a szilva krémessége érezhető.

Barack:Illatában a kajszira emlékeztető jegyekkel indít, friss baracklekvárral és egy lélegzetnyi citrusosággal. Ízében is emlékeztet a frissen főzött baracklekvárra, amelyet enyhén a citrom és grapefruit íze követ a háttérben.

Birs:Illata nagyon kellemes birsvirágillat, citrusos jegyekkel, mely intenzív, de nem harsány. Ízében az édeskés birskompót köszön vissza, kellő fűszerezettséggel, egy kicsi fanyarsággal, de a birs markáns ízével.

Meggy:Közepesen intenzív meggyes virágillat keveredik a friss gyümölcs illatával. Ízében bonbonos, pici lekvárossággal, finom meggyes jelleggel. Utóízében leheletnyi marcipános magkarakter bújik meg.

 

AWQJM-WCATT-9VF6